Thai Wok to sieć restauracji azjatyckich, należąca do segmentu orientalnego QSR, obecna w głównych miastach oraz w centrach handlowych w Polsce. Znana przede wszystkim z kultowego dania Pad Thai, wysokiej jakości składników oraz azjatyckich specjalności przygotowywanych na wokach przez doświadczonych kucharzy z Azji.
Aktualnie sieć Thai Wok ma restauracje zlokalizowane między innymi w Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Poznaniu, Gdańsku, Gdyni, Jankach, a w planach kolejne otwarcia na przestrzeni najbliższych lat.
Autentyczność smaków – dania Thai Wok powstają według oryginalnych receptur łącząc tradycyjną tajską kuchnię z najwyższą jakością składników.
Świeżość na pierwszym miejscu – codzienne dostawy świeżych warzyw, aromatycznych ziół i naturalnych przypraw sprawiają, że dania w restauracjach Thai Wok są lekkie, pełne smaku i wolne od sztucznych dodatków.
Kuchnia na oczach gości – wszystkie dania w restauracjach Thai Wok przygotowywane są na bieżąco, w otwartych kuchniach
Pionier kuchni azjatyckiej w Polsce – Thai Wok jako pierwszy wprowadził trend świeżości, lekkości i różnorodności smaków azjatyckich, rewolucjonizując postrzeganie tajskiej kuchni na polskim rynku.